Bezoek Nationale Parken in de VS met het gezin!

Bezoek Nationale Parken in de VS met het gezin!

Ervaar het avontuur tijdens een bezoek aan de Nationale Parken in de USA. Droom jij er nou ook van om er even lekker tussenuit te gaan, maar wil je deze fantastische ervaring ook delen met jouw liefdevolle gezin? Lees dan maar snel verder, want in deze blog vertellen wij jou welke Nationale Parken in Amerika je niet mag missen tijdens jouw gezinsreis Nationale Parken.

Arches National Park 

Trek de wandelschoen maar aan, want tijdens jouw bezoek aan het Arches National Park worden jij en jouw gezin omringd door de mooie arches (rotsbogen) met een adembenemend uitzicht. Het Arches National Park kan je gemakkelijk bezoeken vanuit de auto, via een verharde weg van 29 kilometer ontdek je de highlights van het park. Daarnaast beschikt dit park over een bijzonder natuurverschijnsel, namelijk één van de grootste bogen ter wereld. Deze vind je via de hike naar de Landscape Arch, deze wandeling is in totaal 3,1 kilometer. Een andere bijzondere bezienswaardigheid is de Sand Dune Arch, dit is een kindvriendelijke wandeling waarin je door het zand wordt geleid naar een kleinere rotsboog. 

Arches National Park

Fietsen door Zion National Park 

Het Zion National Park is een prachtig park gelegen in de Amerikaanse staat Utah. Het Zion National Park staat bekend om zijn prachtige wandelroutes, kleine riviertjes en enorme rotswanden. Wat het zo leuk maakt om Zion National Park te bezoeken is dat het park beschikt over enkele fietsroutes. Voor de sportievelingen onder ons is het dus mogelijk om dit park te verkennen met de fiets. Het is mogelijk om een mountainbike te huren voor één dag en te ontdekken wat Zion National Park te bieden heeft. In het park rijden speciale bussen waarin je jouw fiets mee kan nemen. Mocht de tocht te zwaar worden, dan is het dus mogelijk om met de bus verder te gaan. Daarnaast zijn er overal picknicktafels beschikbaar waar jij gezellig kan picknicken met het gezin en word je wellicht verleid om te zwemmen in de prachtige smalle riviertjes en canyons. 

Grand Canyon North Rim

Tijdens jouw bezoek aan de noordelijke kant van de Grand Canyon word je bedolven met de prachtige natuur die te zien is in dit gebied. De North Rim trekt iets minder toeristen dan de South Rim, maar is zeker de moeite waard om te bezoeken! De natuur binnen dit gebied is prachtig en je wordt overladen met schitterende uitzichten. Bovendien zijn er een heleboel leuke dingen te doen bij de Grand Canyon North Rim met een gezin. Ze omvatten wandelen, kamperen, fotografie, het spotten van wilde dieren, muilezelritten en het Junior Ranger programma. Het Junior Ranger programma organiseert activiteiten voor kinderen, waarbij de kinderen een badge kunnen verdienen. De kinderen zijn betrokken, leren verschillende feitjes en verkennen het gebied van de North Rim.

 

Grand Canyon North Rim

Grand Canyon South Rim 

South Rim is de zuidelijke kant van de Grand Canyon in de buurt van Grand Canyon Village. Hier komen de meeste toeristen voor busreizen en andere activiteiten zoals rotsklimmen. Over het algemeen worden uitzichten op de Grand Canyon vanaf deze kant als spectaculairder beschouwd dan die vanaf de North Rim. In het Grand Canyon National Park kun je genieten van immense uitzichten en prachtige rotsen. Met het shuttle-bus systeem is het mogelijk om van plek naar plek te reizen, zo kom je de meest bijzondere highlights tegen van dit park. Eén van de meest populaire dingen die je in de Grand Canyon kunt doen is natuurlijk wandelen. De meest kindvriendelijke trail is Bright Angel Trail, de Bright Angel trail begint net ten westen van Bright Angel Lodge. Hoewel veel van de Grand Canyon paden steil zijn, is de Bright Angel Trail breed en goed onderhouden, waardoor het meer geschikt is voor kinderen. Wat de Bright Angel Trail nog aantrekkelijker maakt, is dat de route beschikt over schaduwplekken en er onderweg verschillende waterpunten zijn. 

Grand Canyon South Rim

Maak kennis met de gezinsreis van Eager2Travel 

Nu jij kennis hebt gemaakt met de verschillende Nationale Parken is het tijd voor wat meer informatie over de gehele gezinsreis Nationale Parken. Naast deze bijzondere parken ervaar je namelijk nog veel meer tijdens deze gezinsreis Nationale Parken. Zo bezoeken we de welbekende steden als Las Vegas, Los Angeles, Huntington Beach, Anaheim etc. Tijdens deze gezinsreis is het mogelijk om verschillende hoogtepunten te bezoeken, je zal van ons tips ontvangen voor jouw bezoek aan bijvoorbeeld Malibu, Beverly Hills, het Hollywood Sign en de walk of fame. Want wees nou eerlijk... hoe gaaf is het dat jij na deze gezinsreis dé highlights van Amerika hebt gezien?!

Meer informatie over deze reis?

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel en wil jij graag meer informatie? Bekijk dan hier onze gezinsreis en wie weet ervaar jij binnenkort een onvergetelijke reis met jouw gezin in Amerika!

terug naar blogs