Gezinsreizen en familiereizen door Amerika

Gezinsreizen en familiereizen door Amerika

Een gezinsreis of familiereis waarbij je rondreist door Amerika en/of Canada met Eager2Travel is onzettend avontuurlijk, gezellig en flexibel. In deze blog vertellen we je alles over het boeken van een gezinsreis Amerika of een familiereis Canada met Eager2Travel.

Gezinsreizen Amerika en Canada

Bij Eager2Travel kun je kiezen uit verschillende gezinsreizen door zowel Amerika als Canada. Tijdens een familierondreis VS (en) Canada reis je samen met andere gezinnen langs de absolute hoogtepunten. Je boekt een gezinsreis volgens het concept fly & drive, maar dan net met dat beetje extra. Overdag kun je zowel je eigen plan trekken met je gezin als samen met andere gezinnen erop uit gaan. In de avond komt iedereen elkaar weer tegen en kun je alle avonturen met elkaar delen en genieten van de gezelligheid. Zodoende ontstaat er vaak een hele hechte groep, maar bieden we ook de flexibiliteit die tijdens een gezinsreis Amerika Canada vaak gewenst is. Je hebt de keuze uit de volgende drie familiereizen Canada Amerika.

gezinsreizen amerika canada familiereizen

Keuze 1: Gezinsreis USA & Canada

Een 16-daagse rondreis door Canada en het noorden van Amerika. We beginnen de gezinsreis Canada & USA in Calgary, waar we de huurauto's ophalen en vervolgens doorreizen naar het toeristische Canmore, waar we twee nachten verblijven. Doordat we hier twee nachten verblijven kunnen de kinderen en ouders even rust pakken indien noodzakelijk, maar ook genieten van alles dat Canmore te bieden heeft. Vervolgens brengt de gezinsreis Canada USA je naar the Rocky Mountains met onder andere Columbia Icefield en lake Louise.

Nadat we de Rocky Mountains hebben verkend is het tijd om het noorden van Amerika te ontdekken. Hier bezoeken we Glacier National Park, de bruisende studentenstad Bozeman met haar vele outdoor-mogelijkheden, Big Sky met ook diverse buitensport mogelijkheden, het bijzondere Yellowstone National Park, het toeristische Jackson Hole, het Craters of the Moon National Monument en Sawtooth National Forest. De laatste dagen in Canada besteden we in Whitefish en Canmore, waar we nog even genieten van de indrukwekkende Rocky Mountains. Onderweg heb je nog diverse keuzes voor stops zoals bij de eerste kerncentrale ter wereld, natuurlijke hotsprings en andere mooie plekken.

Keuze 2: Familiereis Californië

Californië is een van de staten in Amerika die iedereen wel een keer wilt bezoeken. Niet heel raar natuurlijk, aangezien het er vaak ontzettend mooi weer is, je er prachtige stranden kunt vinden, je ook prima de natuur in kunt trekken maar ook kunt genieten van de gezellige steden. Tijdens de 16-daagse gezinsreis Californië bieden we een onzettend gevarieerd programma waarbij je echt kennis maakt met zowel de steden als de natuur. Tijdens deze rondreis Californië gezinsreis ontdek je de steden Los Angeles, South Lake Tahoe met diverse watersportmogelijkheden, Sacramento, San Francisco en de geliefde strandbestemming Santa Cruz.

Parken die we bezoeken zijn Sequoia National Park (met de gigantische mammoetbomen) en Yosemite National Park. Ook een van de absolute hoogtepunten is het rijden over Highway 1 langs de westkust. Onderweg kom je langs bijzondere stranden en mooie plekken. Als je altijd al een keer met je gezin een groot attractiepark hebt willen bezoeken in de Verenigde Staten, dan heb je hier de mogelijkheid toe in Los Angeles! Hier kun je namelijk Universal Studios en Disneyland vinden. Voor de kleintjes onder ons (tot 14 jaar) is Knott's Berry Farm een leuke afweging.

gezinsreizen familiereizen canada usa

Keuze 3: Gezinsreis Nationale Parken VS

Een klassieker in het rijtje rondreizen Amerika is natuurlijk de gezinsreis Nationale Parken Verenigde Staten. Deze 17-daagse gezinsreis Amerika neemt je mee naar de mooiste nationale parken van de VS. Je ontdekt Zion National Park, Bryce Canyon, Canyonglands National Park, Arches National Park, Monument Valley, de Horseshoe Bend en Joshua Tree National Park. Natuurlijk mag een bezoek aan zowel de North Rim als de South Rim van de Grand Canyon niet ontbreken. Voor de liefhebbers heb je hier de optionele mogelijkheid om een helikoptervlucht te ondernemen, iets wat we je absoluut kunnen aanraden. 

Steden die we bezoeken zijn uiteraard Las Vegas, maar ook Los Angeles en outdoor-centrum Moab. Wandel over de Strip, bezoek optioneel een van de attractieparken in Los Angeles en onderneem eens een leuke activiteit in Moab! Daarnaast staat je een bijzondere nacht te wachten in de natuur. We slapen namelijk een nacht in de Pink Coral Sand Dunes, met een fijne kampvuuravond en een cowboy-cookuit. Een afwisselende rondreis langs de absolute hoogtepunten. Met het roadbook dat je van ons krijgt kun je de routes uitstippelen die het beste bij jullie wensen aansluiten.

Is een gezinsreis Amerika Canada wel flexibel?

Bij Eager2Travel zijn de gezinsreizen Amerika Canada zeker flexibel! Doordat ieder gezin reist met een eigen SUV, kun je zelf flexibel je dag indelen. Of je nou graag een dagje samen reist of liever enkel met jou gezin een plan trekt, het is beide mogelijk. In de avond kom je elkaar weer tegen bij het hotel en kun je samen een hapje eten. De kinderen komen elkaar weer tegen en kunnen enthousiast aan elkaar vertellen wat ze allemaal hebben gezien, net als de ouders natuurlijk.

Gezinsreizen Amerika Canada familiereizen

Voordelen gezinsreizen Amerika Canada algemeen

 • De Verenigde Staten en Canada zijn zeer geschikt voor een rondreis met kinderen.
 • Doordat je tijdens rondreizen Amerika en Canada aardig wat uurtjes in de auto zit, hebben de kinderen voldoende rustmomenten.
 • Vaak kun je onzettend leuke contacten aan een gezinsreis Canada Amerika overhouden.
 • Naast dat de kinderen een fantastische belevening meemaken, kunnen ze ook plezier hebben samen met de andere kinderen.
 • Je kunt eventueel oppas-avonden afspreken, waardoor ook de ouders zonder kinderen even gezellig met elkaar een drankje kunnen doen.

Voordelen gezinsreis boeken bij Eager2Travel

 • Bij Eager2Travel weet je waar je aan toe bent. In de 'inbegrepen' lijst op de reispagina kun je exact vinden wat wel en niet is inbegrepen bij de reissom.
 • Eager2Travel is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.
 • Je kunt je eigen plan trekken met je gezin, maar ook er samen op uit gaan met andere gezinnen. Je boekt volgens het fly & drive concept, maar dan net met dat beetje extra.
 • Je verblijft samen met je gezin in een kamer in de accommodaties. Zodoende kun je je ook gemakkelijk even terugtrekken.
 • De gezinsreizen Amerika Canada zijn met veel zorg samengesteld. Je hoeft hierdoor niet thuis zelf een hele reis uit te stippelen. Je krijgt een handig roadbook mee voor inspiratie onderweg. 
 • Door je telefoonnummer achter te laten in je reisaccount kun je alvorens de reis al online contact leggen met de andere gezinnen.

familiereizen canada amerika gezinsreizen

Liever enkel met eigen gezin reizen?

Ook is het mogelijk om een gezinsreis te boeken waarbij je niet samen met andere gezinnen reist. Hierbij raden we je aan een kijkje te nemen bij de individuele rondreizen Amerika Canada van Eager2Travel. Deze individuele reizen Canada Amerika kunnen volledig worden afgestemd op eigen wensen. Je hebt de keuze uit de volgende individuele rondreizen Amerika en Canada:

terug naar blogs