Reizen met leeftijdgenoten met de singlereizen

Reizen met leeftijdgenoten met de singlereizen

Reizen met Eager2travel zorgt ervoor dat je in ieder geval weet in welke leeftijdsgroep je reisgenoten vallen. Natuurlijk snappen we dat er een groot verschil is tussen iemand van 18 of 28 of 35 en 45, maar je reist in ieder geval met een groep jonge mensen tussen de 18 en 35 of een groep van 35+ reizigers. Doordat je bij Eager2travel een soort roadtrip maakt, is leeftijd ook nog niet eens zo belangrijk.

We merken namelijk dat samenstellingen van auto's meer op het gebied van persoonlijkheid dan op leeftijd liggen. Over het algemeen kun je stellen dat als je een bepaalde rondreis boekt, dat al de eerste overeenkomst met je reisgenoten is. Daarnaast kun je voor vertrek kennismaken met je reisgenoten online. 

Gemiddelde leeftijd

Leeftijden kunnen per groep wisselen. Het is dan ook moeilijk om een exact gemiddelde te geven van de leeftijden. Wil je dit toch graag weten, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we je vertellen wat de samenstelling is op het moment dat je wilt boeken. Houd er wel rekening mee dat als je als 1 van de eersten boekt, we nog weinig extra informatie kunnen geven.

Wat we in ieder geval kunnen melden is dat alle reizigers tussen de 18 en 35 jaar oud zijn of bij de 35 + groep horen en over het algemeen de leeftijden over de hele linie verdeeld zijn. Naar alle waarschijnlijkheid kom je bij de jongste groep dus in een groep terecht met reizigers die studeren, maar ook met reizigers die werkend zijn. 

Online kennismaken

Bij Eager2travel maak je online kennis met je reisgenoten. Veel reiziger maken al kennis voor de reis daadwerkelijk zal vertrekken. Online zie je voornaam, leeftijd en woonplaats van je reisgenoten. Als je wilt kun je je whatsapp nummer invullen. Deze is alleen zichtbaar voor je reisgenoten. 

Hoe belangrijk is leeftijd?

Best belangrijk. Als je een groepsvakantie boekt zoek je net als alle andere mensen naar mensen met wie het klikt. Hoewel we al vaak vriendschappen hebben zien ontstaan tussen de jongste en oudste reizigers, is het wel prettig als je niet met een bus vol oudere mensen reist van in de 50 als je zelf 18 bent en andersom. Door de leeftijden af te bakenen weet je in ieder geval in welke range onze groepsreizen vallen en kun je je al een beetje voorstellen wat het in gaat houden.