Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/eager2travel/page_country.php on line 41

Boeken bij Eager2Travel


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/eager2travel/page_country.php on line 52


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/eager2travel/page_country.php on line 53


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/eager2travel/page_country.php on line 57

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/eager2travel/page_country.php on line 89

De rondreizen die we aanbieden zijn stuk voor stuk fantastische rondreizen die we uit eigen ervaring hebben samengesteld. Hoewel afstanden in de Verenigde Staten en Canada groot zijn hebben we bij elke rondreis gekeken hoe je maximaal resultaat hebt uit een beperkt aantal reisdagen. 

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

Alle reizen die geboekt worden bij Eager zijn onderdeel van Simi Reizen. Je kunt ons SGR-lidmaatschap altijd controleren. We raden je dringend aan om uitsluitend een reis te boeken bij een deelnemer aan een garantiefonds. Op die manier is je reissom altijd verzekerd. 

Eager2Travel is vanuit Simi Reizen tevens lid van de ANVR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat we ANVR reisvoorwaarden hanteren. Het calamiteitenfonds is er voor plotseling optredende veranderingen ter plekke, bijvoorbeeld een vulkaanuitbarsting of andere natuurrampen die kunnen voorkomen. 

Een rondreis boeken

Bij Eager2Travel kies je uit drie verschillende typen rondreizen:

  1. Groepsreizen. Je reist hier samen met mensen tussen de 18 en 39 jaar oud. 
  2. Gezinsreizen in groepsverband. Je reist hier met je eigen gezin, maar komt in de hotels de andere gezinnen weer tegen. Je bepaalt zelf hoe intensief je samen reist. 
  3. "Individuele" reizen. Je boekt hier zelf je rondreis. Dit kan als gezin zijn, als vriendengroep, als stelletje enzovoorts. Je legt de reis op eigen gelegenheid af, maar wij regelen de vlucht, de auto en de overnachtingen.  

Bij optie 1 en 2 ligt de route geheel vast, evenals de vertrekdata. Bij optie 3 heb je meer flexibiliteit, maar ligt de route wel grotendeels vast. Het uitgangspunt daarbij zijn onze eigen ervaringen na het jarenlang organiseren van reizen naar de VS en Canada. 

Groepsreizen en gezinsreizen boek je eenvoudig online. Het boekingsformulier zorgt ervoor dat je boeking direct bevestigd wordt voor de reissom die gepubliceerd is. 

Indien je kiest voor een "gewone" rondreis, dus geen groepsreis, vraag je in eerste instantie een prijsvoorstel op. Dit is met name omdat je zelf je reisdata selecteert en dat invloed heeft op de reissom. Je ontvangt je reisvoorstel binnen 48 uur. 

Maatwerk

Bij Eager2Travel bieden we slechts heel beperkt maatwerk aan. Als expert op het gebied van reizen naar de VS en Canada vinden we dat we onze routes logisch en goed hebben samengesteld. Maatwerk is mogelijk door bijvoorbeeld extra excursies bij te boeken of aan het einde van de rondreis langer te blijven. Het is niet mogelijk een geheel op maat gemaakt voorstel te ontvangen, daarvoor verwijzen we graag door naar 1 van de andere Amerika-specialisten.

Geen campers

Hoewel een deel van de reizigers door Canada en de VS willen reizen met een camper, richten we ons met Eager op rondreizen met de auto. Een roadtrip door de VS of Canada is een onvergetelijke ervaring.

Daarnaast heb je de luxe van een hotel en ben je flexibeler als je nog ergens naartoe wilt nadat je aangekomen bent op je bestemming. Daarnaast is het rijden, met name ook door de nationale parken en in drukke steden prettiger met een huurauto dan met een grote camper. 

Rondreizen VS

Deep South rondreis

Rondreis Californi�«

Rondreis Noordwest USA

Bryce Canyon National Park

Grand Canyon National Park

Zion National Park