Inspiratie opdoen

Inspiratie voor jouw Noord-Amerika rondreis!

Wat is er leuker dan inspiratie opdoen voor een fantastische rondreis door de VS en/of Canada! Of je nu met Eager2Travel reist of niet, we geven je op onze website graag tips en adviezen voor een onvergetelijke rondreis. 

Vergeet je niet in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief met Tips & Tricks! Volg Eager daarnaast op Facebook en Instagram voor een onuitputtelijke stroom prachtige foto's, tips en adviezen uit eigen ervaring! 

Rondreizen door de VS en Canada

Er is zoveel te beleven in Noord-Amerika dat het plannen van een rondreis een hele klus is. Tijdens onze bezoeken aan de Verenigde Staten en Canada (de teller staat inmiddels op een kleine 100 keer...) zoeken we altijd combinaties van populaire plekken en ruige natuur, bijzondere plekken en gebouwen en ook gewoon de toeristische hotspots.

Eager2Travel als reisorganisatie?

Eager2Travel is onderdeel van de Simi Groep. Hieronder vallen onder andere Simi Reizen en Simi Malediven, maar ook Eager2Travel. Inmiddels verzorgen we al jaren groepsreizen naar de Verenigde Staten en Canada. Door de enorme mogelijkheden gaan we graag de uitdaging aan om ook rondreizen voor gezinnen en individuele rondreizen aan te bieden. Dankzij onze kennis van het land hebben we rondreizen samengesteld die je een veelzijdig beeld laten zien. 

Waarom je zou boeken bij een reisorganisatie is eenvoudig:

  • Lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit betekent dat jouw reissom altijd gegarandeerd is door deze stichting. 

  • Calamiteitenfonds. Bij calamiteiten, denk bijvoorbeeld aan bosbrand of politieke onrust kan het calamiteitenfonds besluiten een gebeurtenis uit te roepen als calamiteit. In dit geval betalen zijn de bijkomende kosten. 

  • Als reisorganisatie zijn we altijd verantwoordelijk voor bv. repatriëring bij een veranderend reisadvies of plotselinge problemen op bestemming. In onze algemene voorwaarden lees je exact waar we wel en niet verantwoordelijk voor zijn.

Waar moet ik zijn voor inspiratie??

  1. Check de rondreizen. Deze rondreizen zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring en geven je genoeg tijd om alles te zien zonder te hoeven haasten. Of je nu via ons je rondreis boekt of niet, onze reisroutes geven je ongetwijfeld een idee!

  2. Bekijk de Nationale Parken en interessante hotspots in de VS en Canada. De informatie op deze pagina's is door Eager2Travel zelf samengesteld en geeft je goede tips en ideeen voor plekken die de moeite van het bezoeken waard zijn. 

  3. Check het overzicht van kleine en grote steden in de VS & Canada. Ook hier geldt dat ons team hard gewerkt heeft aan zo volledig mogelijke informatie over de gebieden die interessant zijn. 

  4. Check informatie over de staten en provincies in de VS & Canada

  5. Check ons reisblog Amerika met tips, informatie en meer. 

  6. Volg Eager op Facebook

  7. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. 1x per 2 maanden met reisinspiratie en tips!

Rondreizen VS

Rondreis Californië

Rondreis Nationale Parken

Rondreis USA/Canada

Rondreis West Canada