Over Eager2Travel

De Verenigde Staten en Canada zijn fantastische reisbestemmingen voor roadtrips. Bij Eager2Travel boek je een rondreis incl. vervoer, vluchten en verblijf. Voor alle rondreizen geldt dat we natuurlijk de belangrijkste highlights van een bestemming aandoen. Daarnaast proberen we ook de minder toeristische gebieden mee te nemen in ons reisaanbod. Dit zijn vaak de meer authentieke belevingen en worden door onze reizigers steevast na afloop als de echte hoogtepunten van de reis gezien.

Eager2Travel

Eager2Travel is onderdeel van de Simi Groep. De Simi groep organiseert actieve reizen naar verschillende delen van de wereld. De Simi Groep bestaat uit onder andere Simi Reizen, met groepsreizen voor jongeren, Simi Malediven met reizen naar de parelwitte stranden van de Malediven en uit Eager2Travel, als handelsnaam van Simi Reizen. 

Ons kantoor bevindt zich in Apeldoorn. Hoewel het in de eerste plaats een kantooradres is, ben je van harte welkom indien je vragen hebt of meer wilt weten. Wel graag even op afspraak! 

Eager2Travel kantoor

Amerika specialist

Eager2Travel is Amerika-specialist (en het westen van Canada). Bij Eager2Travel boek je pakketrondreizen door de VS en Canada. Wij hebben de populairste routes geselecteerd op basis van jarenlange ervaring. We houden daarbij rekening met het feit dat iedereen zoveel mogelijk wil zien tijdens een rondreis, maar ook niet elke dag de hele dag in de auto wil zitten.

Houd er wel rekening mee dat afstanden in de Verenigde Staten en Canada per definitie groot zijn. Als je het gevoel wilt hebben alles een beetje gezien te hebben is het afleggen van afstand noodzakelijk. 

Amerika buiten het hoogseizoen

Als je de gelegenheid hebt om buiten het hoogseizoen (juli/augustus) te reizen, is het vaak mogelijk de rondreizen een stuk goedkoper aan te bieden. Onze favoriete reisperiode voor zowel de VS als Canada liggen tussen begin september en half oktober, of tussen 20 mei en eind juni. Zo voorkom je de grootste drukte van het hoogseizoen, liggen de prijzen overal een stuk lager en kun je voor een lager bedrag veel meer doen met je geld. 

SGR en ANVR + Calamiteitenfonds

Eager2Travel is aangesloten bij zowel SGR als ANVR en het calamiteitenfonds. Zo weet je zeker dat je reissom gegarandeerd is, maar weet je ook zeker dat in het geval van bijvoorbeeld onverwacht heftige bosbranden etc. een vangnet is. 

Controleer altijd of een reisorganisatie aangesloten is bij een garantiefonds. 

Samenwerkingen en reisagenten

Als reisagent kun je rechtstreeks contact met ons opnemen indien je reizen via Eager2Travel wilt boeken. 

Rondreizen VS

Rondreis West Canada

Alberta

Arizona - de Grand Canyon State

Californie

Utah