--

Rondreizen het echte Amerika

Ontdek het �©chte Amerika

Als je echt kennis wilt maken met Amerika is een rondreis door de staten Colorado, Wyoming, Idaho en Montana een absoliute aanrader. Je komt terecht in de meest ruige staten van de VS met onvergetelijk mooie natuur. Met hoogtepunten als de Devils tower in Wyoming, Yellowstone National Park, de Rocky Mountains en Mount Rushmore is dit een onvergetelijke rondreis. 

Individuele rondreis Noordwest USA

16 dagen

Individuele rondreis door het indrukwekkende noordwesten van de Verenigde Staten. Met onder andere Devil's tower en Yellowstone

  • Verblijf in hotel/motels
  • Incl. vlucht
  • Activiteiten in reisprogramma incl.
  • Bagage inclusief
  • Alleen ontbijt
voor 2199.00
BEKIJK REIS

Waarom rondreizen in dit gebied?

De route die we voor je uitgestippeld hebben, brengt je door een onderbelicht gedeelte van de Verenigde Staten. Het is echter een gebied dat ondanks de lange afstanden, uniek is. Het geeft je een inkijkje in wat Amerikanen "the Great Outdoors" noemen.

Je reist door dunbevolkte gebiede met imposante bergen, prachtige prairies en kleine stadjes waar de tijd heeft stilgestaan. 

Bezienswaardigheden

Tijdens deze rondreis ga je een aantal hoogtepunten van de Verenigde Staten ontdekken. Hoewel het gebied waar je doorheen reist wellicht minder bekend is dan andere gebieden, is het een reis die onder de Eager2Travel medewerkers echt favoriet is. 

Rocky Mountain National Park

Niet te verwarren met de Rockies in Canada. Rocky Mountain National Park is een prachtig nationaal park met talloze mogelijkheden voor hikes en een groot aantal outdoorsporten. 

Glacier National Park

Omdat dit park dicht tegen de grens met Canada aan ligt en het dus een stukje rijden is, wordt dit Nationaal Park nog wel eens overgeslagen. We raden je echter aan dat niet te doen. Om de beroemdste weg van het Nationaal Park, de Going-to-the-sun road te mogen rijden heb je een permit nodig. Deze kost slechts enkele dollars, maar moet je wel vooraf regelen. Boek je je rondreis via Eager? Dan regelen wij dit natuurlijk voor je, wel zo prettig!

Devil's tower en Custer State Park

Custer State Park is vooral bekend om de Bizons die je er kunt vinden. De Devil's tower is een kenmerkende rotsformatie die ten tijde van de Gold Rush gebruikt werd als oriëntantiepunt voor de Oregon Trail. 

Mount Rushmore en Crazy Horse Memorial

Mount Rushmore is vooral bekend van de vele films en series waarin deze reusachtig uitgehouwen hoofden van voormalige presidenten te zien zijn. In het echt ook zeker de moeite van een bezoekje waard! 

Nabijgelegen wordt gewerkt aan het uithouwen van Crazy Horse, een indianenhoofd. Hoewel dit nog altijd gebouwd wordt is een gedeelte van het monument al af en te bezichtigen. 

Big Sky Montana

Big Sky is in Montana een bekende plek waar wereldleiders en sterren naartoe trekken om in de wilde natuur van Montana te vergaderen. Door de ligging, op slechts een uurtje van de ingang van Yellowstone National Park is het een populaire plek en een mooie overnachtingslocatie. 

Yellowstone National Park

Het onbetwiste hoogtepunt van je rondreis is een bezoek aan Yellowstone. De natuurlijke geisers en de bizarre kleuren van het landschap zullen je zeker bijblijven. Hoewel Yellowstone vrij toeristisch is, zijn er genoeg manieren om aan de drukte te ontsnappen. 

De Grand Tetons en Jackson Hole

Jackson Hole is een andere plek waar wereldleiders graag bijeenkomen. Dit artistieke stadje ligt tussen de bergen en is de toegangspoort tot de Grand Tetons. Grand Teton National Park is niet zo bekend, maar is een plek waar je perfect kunt wandelen en allerhande andere activiteiten kunt ondernemen. De indrukwekkende rotspieken van de Grand Tetons zelf zijn zeer fotogeniek.

Rondreizen VS