--

Groepsreizen 18-39 jaar

Groepsvakanties 18-39 jaar VS/Canada

Reis met mensen tussen de 18 en 39 langs de mooiste plekken in de Verenigde Staten en Canada tijdens de unieke rondreizen van Eager2Travel. Deze groepsreizen leggen we af in SUV's waarmee we een flexibele rondreis kunnen aanbieden. Je hebt keus uit een groot aantal verschillende rondreizen. Een Nederlandstalige reisbegeleider reist met jullie mee. 

Ga je voor bruisend Las Vegas en de Grand Canyon? Heb je altijd Los Angeles al eens willen beleven? Of houd je meer van de indrukwekkende natuur van de Rocky Mountains of Yellowstone National Park? 

Flexibel rondreizen met SUV's

Tijdens onze rondreizen door de VS reizen we met SUV's. Hierdoor zijn we tijdens de rondreis flexibeler dan met een touringcar. Het betekent ook dat je als reiziger deze reis ook moet zien als een roadtrip. Bereid je dus goed voor op je rondreis. Eager2Travel zorgt voor een roadbook met interessante tussenstops en informatie over de plekken waar je langs komt.

Daarnaast is er altijd een Nederlandstalige reisbegeleider mee. Houd er rekening mee dat de reisbegeleider niet per se expert is op het gebied waarin je rondreist. De rol van de reisbegeleider is het in goede banen leiden, het verzorgen van de incheck, het contact met kantoor en het ondersteunen waar nodig. 

Welke rondreis past bij jou? 

De Verenigde Staten en Canada zijn immens groot, veel te groot om in een paar weken te zien. Elk gebied waar we doorheen reizen heeft eigen unieke hoogtepunten en dingen die de moeite waard zijn. De verschillende rondreizen sluiten goed op elkaar aan. Zou je ze allemaal doen, dan heb je echt een heel groot deel van de meest interessante plekken gezien. Natuurlijk kijken we altijd naar nieuwe rondreizen en mogelijkheden om bestaande reizen nog verder te verbeteren. 

Overnachten in hotels

Tijdens onze rondreizen overnachten we in middenklasse hotels. Op sommige plekken zijn we in staat om verrassend goede of unieke hotels te boeken, vaak rechtstreeks bij de eigenaar van het hotel. Op andere plekken moeten we noodgedwongen wat prijsbewuster zijn om de rondreis betaalbaar te kunnen houden. Je kunt je voorstellen dat in een stad als Vancouver of San Francisco, waar huizenprijzen minimaal 1 miljoen dollar zijn, ook hotels niet goedkoop zijn. Als we dan toch een hotel in het centrum willen, leveren we bijna automatisch iets in aan kwaliteit. We verblijven echter altijd in schone motels en hotels. 

Wat voor mensen boeken deze groepsreizen?

Gemiddeld zijn reizgers tussen de 21 en 32 jaar oud. Voor veel reizigers is het bezoeken van de VS of Canada een lang gekoesterde wens. De verhouding man/vrouw is ongeveer 50/50. De reizen zijn geen echte singlereizen, maar het overgrote deel van de mensen boekt wel alleen.

Rondreizen VS

Groepsreis New York & Washington

Regelen voor vertrek singlereizen USA en Canada

Waarin wijken verkeersregels Verenigde Staten af?