Individuele rondreizen

Behalve groepsrondreizen en gezinsreizen boek je bij Eager2Travel ook individuele rondreizen met je eigen gezelschap. We hebben een aantal van onze meest populaire routes uitgewerkt en daarbij een tempo gekozen dat precies goed is. 

Omdat je bij de individuele rondreizen zelf de reisdata bepaalt ontvang je eerst een prijsvoorstel. We maken daarbij in principe gebruik van de hotels die we meestal voor onze reizigers boeken, maar als er speciale verzoeken zijn kun je dit bij je aanvraag doorgeven. 

Geen maatwerkreizen, wel veel extra opties

We hebben ervoor gekozen om op basis van onze eigen expertise geen volledig maatwerk te leveren. Daar zijn andere partijen (waar we je graag naar doorverwijzen) beter in. Wij hebben rondreizen samengesteld waarbij je de hoogtepunten van een bepaald gebied kunt zien, met voldoende rustpunten om er ook echt van te genieten. Wij kennen deze gebieden ontzettend goed en kunnen veel advies geven voor bijvoorbeeld extra activiteiten. 

Bij alle rondreizen krijg je een aantal activiteiten bij de reissom inbegrepen, zoals een helicoptervlucht boven Las Vegas of een walvissafari op Vancouver Island, fietsen over de Golden Gate Bridge of een speciale tour in een Nationaal Park. 

Roadbook

Als reiziger ontvang je met je reisgezelschap een uitgebreid roadbook met daarin wandelroutes, speciale plekken om een tussenstop te maken, de beste picknick-plekken en onze eigen tips en ervaringen. 

Rondreizen met auto's

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van rondreizen in de VS en Canada hebben we er bij Eager voor gekozen om geen camperreizen aan te bieden. Hoewel een camperreis een onvergetelijke ervaring kan zijn is het een heel andere manier van reizen. Met een auto ben je met name in de Nationale Parken flexibeler. Steeds meer Nationale Parken limiteren de toegang van campers op de routes door de parken heen. 

Onze aanraders

Elke rondreis heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Voor alle rondreizen geldt dat de route zorgvuldig is uitgewerkt en je langs bijzonder mooie plekken brengt. Voor de echte natuurliefhebbers raden we met name Canada en het noorden van de Verenigde Staten aan. Wil je tijdens je rondreis ook tijd doorbrengen in de grotere steden? Dan is de rondreis Californië of de Nationale Parken rondreis een aanrader. 

Veel hangt samen met je eigen wensen en voorkeuren. Een rondreis door Californië is een ander soort rondreis dan een reis in West-Canada. Twijfelen jullie wat het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op! 

Voor gezinnen met kinderen zijn met name Californië en de Nationale Parken rondreis een aanrader, omdat het landschap daar heel divers en afwisselend is. 

Hotelkeuzes

Standaard kiezen we voor middenklasse hotels. Soms zijn dit individueel gerunde hotels waar we al vele jaren met onze reizigers verblijven, soms zijn dit hotels die onderdeel zijn van een hotelketen. 

Het is mogelijk specifieke hotels aan te vragen. Houd er rekening mee dat in populaire gebieden soms een keuze gemaakt moet worden tussen kwaliteit en locatie. Het is mogelijk bij je prijsaanvraag op te geven of je liever een iets duurder hotel hebt of dat de hotels die we uitkiezen akkoord zijn. Alle hotels zijn netjes en schoon trouwens, daar zijn ze op geselecteerd. 

Voordelen pakketreis

Als je een rondreis bij Eager2Travel boekt boek je een pakketreis. Dit heeft een aantal grote voordelen voor reizigers:

  • Je reissom is altijd verzekerd tegen faillissement door de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
  • Een reisorganisator heeft een zorgplicht naar reizigers toe en verleent altijd hulp en bijstand
  • Als lid van het calamiteitenfonds worden natuurrampen etc. ook afgedekt 
  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op ons noodnummer
  • Als je zelf een vliegticket boekt en de airline gaat failliet, kun je eigenlijk nooit rekenen op geld terug. Gebeurt dit bij een vlucht die geboekt is door Eager2Travel, dan krijg je je geld terug via ons, de reisorganisator

Rondreizen VS

Deep South rondreis

Rondreis Californië

Rondreis Nationale Parken

Rondreis Noordwest USA

Rondreis USA/Canada

Rondreis West Canada

Verwante Pagina's

Waarin wijken verkeersregels Verenigde Staten af?